Bestuur

We hebben als netwerk een zeskoppig bestuur van jongeren uit heel Nederland. De bestuursleden plannen samen met Sarah Verroen de activiteiten en bepalen de koers van het netwerk.

We zijn met zijn zessen, waarvan vijf bestuursleden actief vissen. Durk, de voorzitter, is werkzaam in de vissector, maar zit zelf niet op zee (meestal niet). Wat in combinatie met zijn functie goed uitkomt want hij is doordeweeks aan wal. Zo kan hij op werkdagen afspreken met externen, wat dan weer in het weekend teruggekoppeld wordt aan de vissende bestuursleden, René, Hans, Frits, Albert en Flerik.

Onze bestuursleden komen van Urk, Hindeloopen, Goeree en Lauwersoog. Als je met de muis op het tabblad ‘bestuur’ gaat staan, krijg je een uitklap-menu waarin je kort kennis kunt maken met ze.

We zijn altijd op zoek naar actieve jongeren. Zo hebben we ook leden die niet in het bestuur zitten maar wel regelmatig namens ons naar bijeenkomsten gaan en verslag uitbrengen. Ook hebben we contacten met jongeren op de pelagische vloot, die meedenken vanuit hun perspectief! Wil je met ons meedenken? Ga naar de contactpagina en neem snel contact op!